ILYA beaucoup de magazines

Al 10 jaar
ILYA magazine

Vroeger, toen alles naar 't schijnt beter was, werden magazines gelanceerd tijdens spectaculaire events. De jonge honden bij Bold & pepper keken groen van jaloezie toen ze foto’s van tien jaar geleden te zien kregen. Met veel grandeur stelde ie-net toen ILYA voor in de Zoo van Antwerpen. Vandaag maken we met hen nog altijd dit sterke ingenieursmagazine.

Het was Karolien van Wiele, communicatieverantwoordelijke bij ie-net, die ons de sfeerbeelden van die feestelijke avond doorstuurde. Een foto met onze manager Olivier durfden we niet publiceren, maar zo’n event met circusartiesten, hapjes en drankjes ... Het lijkt wel folklore. Voor we te nostalgisch worden: vandaag is ILYA nog altijd springlevend.

Ilya1
Ilya 2

Vaste waarde


“ILYA brengt verhalen van ingenieurs en wil aantonen hoe ze het verschil maken in de maatschappij”, vertelt Karolien. “Er zijn maar weinig dingen in onze samenleving waar geen ingenieurs aan te pas komen, alleen weten veel mensen dat nog niet.” Het magazine verschijnt vijf keer per jaar en is een vaste waarde in de communicatiemix van ie-net. “De artikels vertrekken vanuit een ingenieursinvalshoek, maar worden zo geschreven dat iedereen heel wat elementen uit zijn dagelijkse leven zal herkennen. Daarnaast brengen we ook de mens achter de ingenieur in beeld. Zo weten we een breed publiek, geïnteresseerd in techniek en technologie, te boeien.”

“Jullie denken echt met ons mee”

Komt er na dat tinnen jubileum niet stilaan sleet op ILYA? Karolien: “Uit bevragingen weten we dat veel leden, en niet enkel de oudere garde, veel belang hechten aan het papieren tijdschrift.” Dat horen we bij Bold & pepper graag! Met plezier werken we mee aan de vormgeving en de productie. “Jullie voeren niet gewoon uit, maar denken ook echt mee. Ik denk bijvoorbeeld aan de creatie en de indeling van de verschillende rubrieken in ILYA. Op communicatiegebied voelen jullie echt wel wat leeft bij de mensen, wat werkt en effect heeft.”

Tien jaar samenwerken is lang. Maar Karolien durft zelfs nog verder terugblikken. Want ook de voorloper van ILYA werd door ons bureau, toen nog Decom, gemaakt. “Een extra pluim voor jullie productiemanager Gunther. Al 15 jaar zorgt hij er mee voor dat ons magazine de brievenbussen haalt. Hij staat altijd klaar met oplossingen!” We kennen iemand die goed gaat slapen vannacht. Tot morgen, Gunther!

Spontane foto

Ook op zoek naar een betrouwbare partner? Zin om een hoop prachtig werk samen te leveren? Contacteer ons dan!

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.