Lego

3 tips voor betere
interne communicatie

In een tijdperk waarin we meer en meer digitaal, op afstand en flexibel werken, wint interne communicatie aan terrein. Het ooit stoffige kanaal gaat tegenwoordig veel verder dan de saaie mail over het nieuwe HR-beleid of een knullig inschrijfformulier voor een nieuwjaarsreceptie. Of dat zou toch moeten!

Als corona ons één ding geleerd heeft, dan is het wel thuiswerken. Daarom moet jouw interne communicatie meer dan ooit draaien om verbinden, motiveren, inspireren en kennis delen. En dat zeggen wij niet alleen. Want In onze krant The Bold legden we ons oor te luister bij enkele van onze klanten die dagelijks bezig zijn met intern communiceren. De vraag die op onze lippen brandde: met welk doel communiceren jullie intern?

Er komen steeds meer nieuwe tools bij, en ook de noden van organisaties en werknemers zijn veranderd. Dat voelde de Vereniging der Belgische Aannemers van Grote Bouwwerken (VBA) ook. In een sector waarin teams en functies zo divers zijn als een Benetton-postercampagne, is medewerkers verenigen een serieuze opdracht. Dus kwamen ze bij ons aankloppen.  

Met een karrevracht aan ervaring, personeelsmagazines en voorbeelden gaven we hen een workshop interne communicatie. En daaruit delen we graag enkele tips met jou!

 

 

Wil jij ook weten hoe je het maximum uit jouw interne communicatie kan halen? Laat ons dan samen aan de slag gaan en nodig ons uit voor een workshop. Op maat van jouw bedrijf, uiteraard!

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.