Marion Geubel versterkt de redactie van Bold & pepper
09 dec 2021

Extra paardenkracht onder de motorkap

Het redactieteam van Bold & pepper verwelkomt een nieuwe Junior Content Writer & Project Manager. Al is Marion Geubel (22) niet echt nieuw: deze uitmuntende amazone liep in 2020 al vijftien weken stage bij ons.

Marion brengt een frisse en jonge visie in een team dat volop aan het groeien is. Ze behaalde een diploma marketing aan de Brusselse hogeschool EPHEC en is van jongs af aan te vinden met een pen of boek in de hand. Haar professionele carrière starten met contentcreatie maakt haar dus helemaal vrolijk: “Ik heb altijd van schrijven gehouden. Tijdens mijn stage bij Bold & pepper ontdekte en genoot ik van de wereld van contentmarketing. Bovendien kende ik het team al. Ik aarzelde dus geen moment om terug te keren. Werken bij Bold & pepper voelt een beetje als thuiskomen.”

Onmiddellijk in galop

Marion is al sinds haar zes jaar verslingerd aan paardrijden. "Het is een intense sport die me veel heeft bijgebracht. Of het nu gaat om stressmanagement of discipline: ik val nog elke dag terug op waardevolle lessen.”


Marion is drietalig, nieuwsgierig en altijd gretig om nieuwe dingen te leren. Als product van Generatie Z is ze opgegroeid met internet en sociale netwerken: “Ik ben continu op zoek naar nieuwe trends. Tijdens de eerste lockdown maakte ik een profiel aan op TikTok en sindsdien ben ik eraan verknocht. Bij Bold & pepper wil ik met krachtige content een impact maken op mensen. De voorbije weken kon ik me inwerken voor klanten als CFE, LM Mutplus.be en Informazout. Het is voor mij een enorme stimulans om aan zulke uiteenlopende projecten te mogen meewerken.”


Met Marion voegt Bold & pepper (letterlijk) paardenkracht aan het team toe, waardoor we nog steviger in het zadel zitten!


Welkom!

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.