De Panne
10 mrt 2022

Strategisch in zee met De Panne

“Ik wil chatten met de burgemeester van De Panne.” Met felle en opvallende billboards in de straten van De Panne trapten we twee jaar geleden onze communicatie- en participatiecampagne af. De strategische oefening rond merkidentiteit en communicatie die Bold & pepper er met het gemeentebestuur uitvoerde, was de voorbereiding op de nieuwe huisstijl die De Panne eind februari trots presenteerde.

Burgemeester Bram Degrieck tijdens de voorstelling: “Ik wil onze professionele partners bedanken. We deden een bevraging met het bureau Bold & pepper en daar zijn interessante zaken uitgekomen. Zij hebben ons bijgestuurd en gezegd: je moet niet kijken naar een ander, maar naar jezelf. Zodat je jezelf kan terugvinden in je logo. Net die oefeningen zijn belangrijk geweest om ons ideeëngoed om te zetten in beeldvorming.”

Strategische denkoefening communicatie De Panne

Op de website van De Panne ontdek je het nieuwe logo dat werd ontworpen door Duval Branding (knap werk, onze felicitaties!). Maar je leest er ook meer over de voorbereiding: onze publieksbevraging, de workshops en het beleidsplan.

‘Wat maakt ons uniek en waarom komen mensen hier graag? Waar gaat het hart van inwoners sneller van slaan?  In 2019 wisten we met een brede campagne reacties van inwoners, verblijvers en, ondernemers te capteren - 760 mensen gaven gretig hun input. Aan de hand van online bevragingen, gerichte workshops en doelgroepsessies kwamen de sterktes van De Panne naar boven.’

Lees er hier meer over!

Bij Bold & pepper denken we graag terug aan dat boeiende voortraject aan de kust. We wensen het gemeentebestuur, de communicatiedienst en alle inwoners van De Panne veel plezier met hun nieuwe stijl!

Je eigen huisstijl onder handen nemen en op zoek naar een geschikte sparringpartner?

Contacteer ons!

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.