betekenisvolle
merken & klanten


Betekenisvolle merken.

Een merk wordt betekenisvol als het onderbouwd is door waardevolle, relevante en consistente content, die een duidelijk gedefinieerd publiek aantrekt en blijft boeien, met de uiteindelijke bedoeling om consumenten individueel tot een winstgevende actie aan te zetten. Scherpe gepersonaliseerde content op maat van klanten leidt in return ook tot extra betekenis en dus waarde voor merken, dankzij een sterkere klantenrelatie en extra omzet.


Waardevolle klanten.

Je content onderbouwt je merk. Vandaag zorgt slechts 5% van de bestaande content voor waardevolle klanteninteracties. Het is daarom uiterst belangrijk dat wat je vertelt betekenisvol is. Je denkt dus beter 2 keer na voor je nieuwe content produceert. Want als de content die je produceert niet écht betekenisvol is, gooi je extra rommel op een gigantische berg bestaande rommel. En van één ding kan je zeker zijn: naar rommel kijkt niemand om. Zo voeg je geen waarde toe voor je klant en verlies je hen uiteindelijk. We gaan voor goud. Spreken is dan soms zilver. 


Betekenisvolle & waardevolle verhalen. 

Goeie verhalen zijn het logische gevolg van wat je doet en onderneemt. Je kan je merk perfect bouwen op sterke verhalen die rechtstreeks verband houden met je business, zonder één euro in reclame te stoppen. Ze voegen waarde toe, zonder waarde uit te geven. Merken als Innocent drinks, Air BNB, Veja sneakers en Tony's chocolonely raken met hun authentiek en idealistisch startverhaal alleen al vele mensen en bouwen zo hoge merkwaarde op. Je kan echter ook waarde creëren op basis van wat je hebt. 

Je maakt betekenis- en waardevolle verhalen als je een paar vereisten voor ogen houdt.
•    BUILD IT    met de juiste strategische bouwstenen.
•    TELL IT    in de juiste tone-of-voice en met een pakkend design.
•    RUN IT    met kostefficiënte content crossing en recycling.
•    LIVE IT    door je verhaal actief te promoten.


"The Infinite content scroll".

Het is niet voldoende dat mensen één content stuk lezen. "Mensen zijn veel meer geneigd om een aankoopbeslissing te nemen nadat ze minstens 7 stukken content hebben gezien. (bron: IDG)". 

Het échte objectief is duidelijk: hoe krijg je een bezoeker naar het volgende stuk content? Het kost je inspanningen en geld om mensen je website te laten bezoeken. Eén keer je ze daar hebt, wil je dat ze naar het volgende stukje interessante content doorklikken. En daarmee telkens de volgende stap in de customer journey zetten. Net zoals je op sociale media eindeloos leest en scrollt. Of zoals je week na week uitkijkt naar de volgende aflevering van Mad Men, House of Cards, Thuis of Familie. Dat is het ultieme doel. Je eigen infinite scroll en watch. Klanten brengen waar je ze wil brengen, stap voor stap. En ze bij je houden.

content marketing
is strategie

Content marketing is een strategisch proces met als doel je merk betekenisvol te maken. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Je hoeft enkel slim te communiceren over de waarde die je dag-in dag-uit creëert. Geef authentieke antwoorden op vragen die echt leven bij je klanten. Investeer in de realiteit. Daar helpen we je graag bij, stap voor stap.

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.