Drie nieuwe redactieleden bij Bold & pepper

Vers bloed!

Getest en goedgekeurd: Bold & pepper haalde deze zomer in een klap drie nieuwe mensen aan boord. En ze zijn geweldig. Jürgen Roels, Lore De Jonge en Thomas Schoenmakers verbreden onze expertise en mogelijkheden. 
 

Jürgen Roels, voormalig woordvoerder van JIMtv, is sinds deze zomer aan de slag bij Bold & pepper. Naast een functie als contentmarketeer is hij ook actief binnen het videodepartement. Jürgen zal onder meer videoproducties en podcasts maken voor klanten zoals Lapperre of Informazout.

 

“Bold & pepper is geëvolueerd van magazinemaker naar full-service content agency”, zegt managing partner Olivier Van der Stede. “Waar video in het begin een kleiner marktaandeel innam bij Bold & pepper, merken we dat meer en meer klanten video in hun contentstrategie opnemen. De komst van Jürgen, die een mediaverleden heeft bij zowel DPG Media als VRT, past in onze ambitieuze plannen.”

Redactieploeg versterkt

Contentcreatie, pure copy of projectcoördinatie? Met nog twee nieuwe content project managers kreeg onze redactie onlangs meer slagkracht.

 

Lore De Jonge is van alle markten thuis, maar die van Herzele op woensdagochtend kent ze het best. Ze werkte voor BESIX op een werf vol communicatieprojecten en zit bij Bold & pepper als nieuwsgierige storyteller op de juiste plaats. Structuur, nauwkeurigheid en verhalen met een twist … Zo kondigde Lore zichzelf aan, zo maakt ze het ook waar. Niet alleen wij, ook Stad Geraardsbergen, Etex, ALDI en het Wit-Gele Kruis zijn tevreden over haar reportages, eindredactie en social mediawerk. 

 

En dan is er Thomas Schoenmakers. Op een sneetje na kaasmeester, maar bovenal een creatieve duizendpoot. Dat bewees hij al met zijn boek ‘Kalen zonder balen’, als woordvoerder bij Pro Velo of in het redactieteam van De Ideale Wereld. Wist bij zijn eerste opdracht voor Bold & pepper meteen The A-Team te parodiëren in een reportage over wijkagenten. Faut le faire. Waar we ook heel blij mee zijn: Thomas stippelt al vrolijk nieuwe concepten en formats uit voor klanten als Lapperre, CFE, Stad Gent en Stad Halle. 

Jürgen, Lore of Thomas? 


Kies je favoriete B&p-er voor je audiovisuele, digitale of papieren content en contacteer ons via onderstaand formulier!

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.