Bold & pepper gaat regiepartnership aan met Trevi plus

Voor de advertentiewerving van haar titels gaat Bold & pepper een structureel partnership aan met Trevi plus. Door de regieactiviteiten te outsourcen wil Bold & pepper zich verder toeleggen op haar kernactiviteit, nl. contentmarketingprojecten met redactionele focus opzetten en uitrollen.

Advertentiewerving maakt van oudsher deel uit van het dienstenpakket van Bold & pepper, dat contentmarketingprojecten verzorgt van strategie, over creatie tot analyse. “De sterke toename van digitale projecten in onze portfolio heeft als gevolg dat elke dienst snel evolueert”, licht Olivier Van der Stede, managing partner van Bold & pepper, toe. “Voor advertentiewerving betekent dat, naast de klassieke advertenties, ook bannering, native advertising, enz. Vandaar de beslissing om samen te werken met een bureau gespecialiseerd in die verschillende vormen van advertising: Trevi plus.”

Concreet gaat het om de regie van de titels ‘Grappa’ (KBC), ‘Gezond Thuis’ en ‘Thuis Verplegen’ (Wit-Gele Kruis), Lapperre magazine en GAIA magazine. Het financiële engagement tegenover de opdrachtgevers blijft ongewijzigd.

“Deze  content magazines sluiten nauw aan met de media die Trevi plus (en Trevi) reeds in portefeuille heeft, hierdoor kan de reclamewerving op een kwaliteitsvolle en doelgerichte manier gebeuren”, volgens Katrien Lannoo van Trevi plus.

Olivier Van der Stede, Managing Partner
Olivier Van der Stede, Managing Partner

Olivier Van der Stede

Managing Partner