Bold & pepper lanceert moncheval.net voor paardenfans

Bold & pepper lanceert moncheval.net voor paardenfans

Bold & pepper lanceert een online community voor Franstalige paardenliefhebbers van over de hele wereld: www.moncheval.net. “Een origineel initiatief dat ongetwijfeld zal aanslaan.”

Wat is er leuker dan mensen ontmoeten met dezelfde passie? “Met www.moncheval.net willen we iedereen die zot is van paarden de kans bieden om zijn of haar verhalen online te delen met gelijkgestemden", vertelt Pascal Mageren, Editorial Project Manager bij Bold & pepper.

Het platform moncheval.net is bedoeld om paardenliefhebbers bij elkaar te brengen in een ongedwongen kader. Op het sociale netwerk kunnen ze foto’s, ervaringen en tips uitwisselen en mensen met dezelfde interesse leren kennen.  

Moncheval.net is een ambitieus project

Moncheval.net is het resultaat van maanden werk en vult een leemte op binnen de paardencommunity. De doelgroep? Alle paardenfans die Frans spreken, waar ze ook wonen. “Met de ontwikkeling van het nieuwe platform breiden we onze expertise rond community management verder uit. Met moncheval.net hebben we grootse plannen: we willen het platform continu verder verrijken door bijvoorbeeld steeds nieuwe functies online te zetten. De eerste tests bij gebruikers met verschillende gebruikersprofielen zijn alvast bemoedigend”, besluit de projectverantwoordelijke.

Interessant: je registreren op www.moncheval.net is gratis. Bedrijven die actief zijn in de paardenwereld kunnen, eveneens gratis, een account aanmaken om zichtbaarheid op het platform te krijgen.

Moncheval.net is een initiatief van Bold & pepper (dat ook Léquimag uitgeeft, hét paardentijdschrift van Franstalig België), in samenwerking met Heymans & Vanhove. De reclameregie is in handen van Trevi plus.

Pascal Mageren, Editorial Project Manager
Pascal Mageren, Editorial Project Manager

Pascal Mageren

Editorial Project Manager