Het nieuwe Suzuki magazine Happy Life is er!

Het grondig vernieuwde lifestylemagazine van Suzuki Belux is er: een sterk staaltje van content marketing. Na een marktbevraging mocht Bold & pepper de bestaande publicatie Happy Life volgens het door haar voorgestelde content concept realiseren. Nu het magazine gedrukt is, is het zover: tijd om ervan te genieten. En om de eerste stappen te zetten naar meer engagement met de lezers.

Grote brok lifestyle

“We gingen resoluut voor een breuk met het verleden”, begint project manager Pascal Mageren. “Het blad bestaat al jaren onder dezelfde naam, maar had een veel te commerciële insteek. Vanaf nu ligt de focus niet meer op het product, de wagen, maar op de leefwereld van wie ermee rijdt. Een grote brok lifestyle neemt dus de plaats in van productinformatie. Happy Life is nu ook meer dan een holle titel: we promoveerden het tot rode draad van het klantenmagazine.”

Frisse look, aangename ‘hand’

“Het concept kon ons overtuigen en de samenwerking met Bold & pepper verliep zeer vlot”, aldus Catherine Free, marketing manager van Suzuki Belux, “maar toch is het altijd spannend om het magazine echt ter hand te kunnen nemen.” De eerste editie van de grondig vernieuwde Happy Life maakte alvast iedereen die er aan meewerkte blij. “Ik ben helemaal weg van het resultaat”, zegt vaste fotograaf Thierry Van Vreckem. “Het is nu een smaakvol customer magazine dat de lezers een aangename kijk- en leeservaring biedt.”

Spannend

En toch blijft het nog een beetje spannend. “Hoewel een magazine vooral op langere termijn effect heeft en voor de beoogde klantenbinding kan zorgen, zijn we natuurlijk heel benieuwd naar de reacties van onze lezers”, gaat Catherine Free verder.

Ga gerust al een kijkje nemen. Op onze Pinterest pagina vind je ook een paar visuals.

Maëlle Salmon, Editorial Project Manager
Maëlle Salmon, Editorial Project Manager

Maëlle Salmon

Editorial Project Manager