Bert & Olivier

Er zit beweging
in Bold & pepper
 

Alsof ze letterlijk peper in hun kont hebben, zo hard ging het de voorbije maanden bij Bold & pepper. Met een aanpassing in de managementstructuur en de komst van nieuwe art director Frederic Lie schakelde het contentbureau uit Groot-Bijgaarden een versnelling hoger. Met vers werk voor onder meer de Provincie Limburg, Horeca Forma, CFE en NCOI levert dat ook meteen resultaten op.
 

Sinds deze zomer wordt Bold & pepper geleid door Olivier Van der Stede en Bert Goessens. Olivier staat al jaren aan het hoofd van het contentmarketingbureau. Hij is blij met de toetreding van Bert: “Het doet me enorm plezier een collega te zien doorgroeien als medezaakvoerder. Zijn talent en vooruitziende blik zullen van onschatbare waarde zijn voor ons team, voor onze klanten en de doelen die we delen.”

Bert Goessens kwam in 2019 als projectmanager in dienst bij Bold & pepper. “Met veel enthousiasme en passie kon ik hier werken aan creatieve projecten”, vertelt Bert. “Als projectcoördinator kwam ik in contact met heel wat klanten. Daardoor heb ik een goed overzicht van hun doelstellingen en hoe de ideale content er voor hun marketing uitziet. Ik kijk uit naar hoe we verder kunnen groeien: Olivier en ik zijn complementair en we kunnen rekenen op een sterk team waar we de voorbije jaren intensief aan bouwden."

Liefde voor het vak

Bert mag dan al een vertrouwd gezicht zijn bij Bold & pepper, Frederic Lie is dan weer helemaal nieuw. Eerder was hij aan de slag bij Revista en werkte hij ook freelance voor bureaus als Jansen & Janssen, Headline Publishing, The Fat Lady en f-twee. “Met Frederic vonden we het profiel dat bij ons past”, zegt Bert. “Iemand met veel liefde voor het vak, die ervaring heeft met talloze magazines en openstaat voor digitale innovatie. Als art director vervult hij een belangrijke rol in ons team.”

Tijd om zich rustig in te werken is er amper. “Voor NCOI werd net een blogreeks afgewerkt, voor Horeca Forma en provincie Limburg bedachten we nieuwe magazines en met de beursgenoteerde bouwgroep CFE werken we op online en offline kanalen samen in het kader van hun herpositionering.”

Frederic Lie, Art Director (Foto's: Michiel Bronckaerts)

Meer weten?
Laat iets weten!

Olivier Van der Stede (Managing Partner) : 0476 27 18 03, olivier@boldandpepper.be

Bert Goessens (Managing Partner) : 0499 14 85 57, bert@boldandpepper.be

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.