Geïntegreerde content marketing

CFE GROUP,
beursgenoteerde multinational

sociale media, persbeheer & interne communicatie

Op CFE kan je meer dan een huis bouwen.
De beurgenoteerde groep CFE, waartoe eveneens DEME behoort, is niet alleen actief in marine engineering, maar is ook een belangrijke internationale speler in de bouwsector en in real estate. 

CFE bouwt op ons aan een stevig content fundament. 
We bevorderen enerzijds de interne communicatie in de groep. Anderzijds bieden we actuele informatie aan klanten, persleden, beursanalisten en beleggers. Concreet schrijven we persartikelen, beheren we de sociale media en creëren we het personeelsmagazine. Zo dragen we bij aan de realisatie van de strategische CFE missie 'Together shaping tomorrow's world'.

CFE press release content Bold and Pepper

Duurzame storytelling & content planning.
Vandaag dient de bouwsector klaar te zijn voor een duurzame toekomst. Daarom doken we diep in de CFE-missie en zetten we deze om in een toekomstgerichte contentstrategie, met als centraal thema 'duurzaamheid'. Zowel via interne communicatiekanalen, digitaal als niet-digitaal, als buiten de CFE-muren delen we de sterke verhalen die de CFE groep rijk is. Dit alles in het kader van de uitvoering van een strategisch content marketingplan, opgebouwd volgens een strak geplande, geïntegreerde content kalender.

Knappe voorgevel, slimme backcover.
Alles begon met het personeelsmagazine CFE On Site. In de ontwerpfase bedachten we een opgefrist grafisch design. Met een knappe architecturale uitstraling, uiteraard. Een nieuwe frisse cover die vertrekt vanuit medewerkers, die rust biedt en de slogan 'This is how we make the difference' frivool in de kop zet. 


Kortom, een mooie voorgevel. Op de backcover nemen we telkens afscheid met twee collega’s uit verschillende entiteiten. Een strategische afsluiter: de missie om synergieën aan te moedigen, om ontmoetingen binnen de groep toe te juichen, komt hier volop tot uiting. Onze contentarchitecten, copyaannemers en stijlmetsers renoveerden het oude personeelsblad tot een instapklaar magazine waar medewerkers huizen en elkaar ontmoeten.

CFE on site Bold and Pepper

Content recycling
De verhalen uit het intern magazine CFE On Site hergebruiken we slim en kostenefficiënt voor het interne digitale platform van de groep CFE. We kneden ze tot content op maat en werken voor dat uitgebreide intranet ook specifieke artikels uit. 
 

Social media & storytelling in B2B context
We laten nooit goede verhalen liggen. Interessante artikelen voor medewerkers, zijn dat veelal ook voor de buitenwereld. Daarom transformeren we interne verhalen naar social media & website posts, om zo de CFE-missie tastbaar te maken voor iedereen. Hierdoor vergroot CFE ook op Linkedin zijn aanwezigheid en kan het zijn expertise delen en zijn visibiliteit vergroten via snackable content op maat van de diverse doelgroepen.


5 X CFE + Bold & pepper
•    We plaatsten niet minder dan zes vrouwen op de cover van het bouwmagazine. Yes. Zes. Vrouwen in de bouw.  
•    CFE, dat is hard werken. Alle medewerkers worden gewaardeerd en krijgen letterlijk & figuurlijk een gezicht. 
•    CFE persberichten & beurscommunicatie: content op maat van sterk uiteenlopende doelgroepen. 
•    Content recyclage van verhalen: kostenefficiënt en doeltreffend.
•    Externe communicatie: opstellen en uitvoeren van de contentkalender en sociaal mediabeheer. Sleutel-op-de-deur!

 

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.