gent lichtstad

Gent
Content

BETEKENISVOLLE CONTENT VOOR EEN VAN
DE MEEST DUURZAME STEDEN IN VLAANDEREN


Partner in content

Bold & pepper is de vaste partner van Stad Gent voor duurzame & innovatieve beleidscontent. Met een raamcontract voor copywriting en rewriting, content structurering, grafisch design en huisstijltoepassingen kan Stad Gent op ons rekenen voor sterke content en krachtig design.

De thema’s die we voor Stad Gent behandelen, concentreren zich vaak op duurzaamheid en innovatie, onderwerpen die ook ons nauw aan het hart liggen. 

gent fietsstad

Eindredactie & grafisch design

Duurzaamheidsrapporten
Innovatie- & inspiratiebrochures
Gestileerde beleidsnota's
 

De opdrachten voor de stad Gent zijn vrij gevarieerd en vergen een perfecte inwerking in soms technische, maar dikwijls innovatieve & duurzame inhoud.

Zo namen we de eindredactie en de grafische opmaak van het ‘Duurzaamheidsrapport 2020’ van Stad Gent voor onze rekening. Voor de Dienst Economie maakten we een "Innovatiebundel & Inspiratiegids" voor andere steden omtrent het omzetten van CO2-uitstoot in ... straattegels. Je leest het goed. Gent bewijst hiermee een voorloper te zijn in diverse stedelijke ontwikkelingen. 

Daarnaast verzorgden we voor de Dienst Stedenbouw de eindredactie en de grafische opmaak van de brochure en van de webpagina voor het project "stedelijke omgevingsvergunningen". Ook de Dienst Facility Management kon op ons rekenen voor de eindredactie op de beleidsnota van Schepen Storms.  

gent van eyck engel hoofdbanner

Bold Van Eyck OMG!

"Gent laat zien dat Van Eyck na zes eeuwen nog steeds zijn stempel op de stad drukt. Het Lam Gods is immers zoveel meer dan louter een stukje werelderfgoed. Het is een levend icoon dat blijft fascineren en inspireren. De nalatenschap van Van Eyck stroomt door de stad en generatie na generatie inspireert hij nieuwe meesters, die met grote trots in de kijker worden gezet" - www.stad.gent

Bold & pepper hielp als vaste content partner in de voorbereiding van het Van Eyck-jaar. We verzorgden de eindredactie op de presentatie van de meer dan zeventig Gentse makers die zich engageerden om een product of ontwerp te maken in het kader van 'OMG! Van Eyck was here’. Een product of ontwerp, geïnspireerd op het wereldberoemde Lam Gods. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen die net zoals Jan Van Eyck in de vijftiende eeuw met veel zorg, kennis en geduld het ambachtelijk meesterschap in leven houden. 

gent van eyck
gent van eyck copyright frederik van allemeersch

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.