zorg
Patiënten & ledenmagazines

Content voor Zorg
CM, UZ Leuven & Wit-Gele Kruis

Bold & pepper heeft ruime contentexpertise in de zorgsector. Zowel de Christelijke Mutualiteit en UZ Leuven, respectievelijk de grootste mutualiteit en het grootste ziekenhuis van Vlaanderen, als het Wit-Gele Kruis, de grootste organisatie in de thuisverpleging, zijn klant bij Bold & pepper. Wij zijn het content bureau bij uitstek dat zorgt voor zorgcontent.

CM

Leef magazine - strategie & design

 

'Leef', het gezondheidsmagazine van CM, won de Publieksprijs tijdens de Kortom Communicatie Awards in 2019. Leuk voor CM én voor ons. Want voor concept, design en coaching klopte CM op onze deur. We deden open en 2 jaar later valt het blad nog altijd bij ruim een miljoen lezers in de bus. Dat maakt ons #TROTS.

Iedere editie is een emotie.


Van #DURF tot #JALOERS. Met dat concept vertaalden we succesvol de nieuwe visie van CM: géén ziekenfonds, wél een gezondheidsfonds. Een wereld van positivisme opende zich. En dat voel je in de tone of voice, het bladritme, de uitstraling en storytelling van Leef. Het succes is in de eerste plaats te danken aan het sterke redactieteam van CM. Al tijdens onze doorgedreven workshops wisten we dat de schwung bij hen goed zat. Elke maand, al twee jaar lang, leveren zij een blad vol emotie af. Dat is #STERK. De award was een mooie aanleiding om de redactie nog eens te horen en te feliciteren.


Van ziekenfonds naar gezondheidsfonds. De rol van 'Leef' in de herpositionering van CM.

" Het magazine is een kanaal om die brede visie te tonen en in de praktijk te brengen. Bij elke editie is het ook ons vertrekpunt. Kort na de lancering voerden we een lezersonderzoek via Custometer. Toen al scoorde Leef qua appreciatie beter dan de benchmark. Bovendien bleek dat het blad als product een bijdrage leverde aan het positieve imago van CM. Daar waren we natuurlijk heel blij mee." Anneleen Vermeire, Hoofdredacteur CM Leef

UZ Leuven cover

" Via menselijke verhalen informatie bij leden en niet-leden brengen. Dat was voor dit magazine heel belangrijk en dat hadden jullie meteen goed begrepen. Die echte personen en verhalen geven schwung aan het magazine. ”

Anneleen Vermeire
Hoofdredacteur CM Leef

“ Het concept, een themanummer op basis van een emotie, dwingt ons elke keer om op een andere manier naar onderwerpen te kijken. We vertrekken niet vanuit de organisatie, maar vanuit de emotie en dus vanuit mensen."

Dieter Herregodts
Persverantwoordelijke CM

UZ Leuven

patiëntenmagazine - design, druk & media

 

Het patiëntenmagazine van UZ Leuven, het grootste ziekenhuis van Vlaanderen, is bij ons in goede handen sedert meer dan 8 jaar. Zowel design, druk & media wordt door ons team naadloos uitgevoerd van naald tot draad. Een succesvolle operatie & samenwerking.

 

Kenmerkend voor dit magazine zijn de prachtige illustraties die telkens opnieuw de inhoud kracht bijzetten. Een bewijs dat zorg & stijl hand in hand gaan, als Bold & pepper aan de tekentafel zit.

UZ Leuven cover

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.