bold and blue

Bold & pepper presenteert een blauwe krant


Al bijna een jaar dobberen we rond. Golven brengen ons verder, dan weer dichter en nog eens verder dan waar we hopen te zijn. Nergens lijkt het kalm. In zo’n woelige periode hebben we nood aan meer blauw. Niet op straat en al zeker niet als een lap stof op onze mond. Wel in visie. Want blauw straalt rust, vertrouwen en kracht uit. Het verbindt.

Het Brusselse contentbureau Bold & pepper brengt met The Bold, blue edition een ode aan creatieve verhalenvertellers. In de blauwe krant praten ze bijvoorbeeld met Jill Mathieu en Johan Terryn. “Woorden krijgen een andere lading als je die echt op papier ziet”, zegt Jill Mathieu over de postkaartjes met de geniale boodschap ‘Ik u ook’. Haar copywriterscollectief weet in pandemische tijden mensen te raken met goedgekozen catchfrases. Liefdevolle guerrillamarketing. 

Die ontroering voelen we ook bij Johan Terryn. Door de lockdown kon hij geen afscheid nemen van zijn overleden vader. Een nare ervaring die leidde tot de podcast ‘Het Uur Blauw’ waarin lotgenoten hun gevoelens delen. “In een podcast, zonder beeld, worden gesprekken heel intiem.” 

In de met blauw overgoten krant gaat het ook over duurzame content en de Vlaamse prijskamp Belgisch witblauw. Er staat zelfs een streepje poëzie in. Moet kunnen. Benieuwd? De krant kan je kosteloos opvragen, zonder listige abonnementsformules: het adres van je thuis- of kantooradres volstaat. 
 

Krijg de krant in de bus:

Mail naar info@boldandpepper.be

 

Meer weten ?

Olivier Van der Stede (Managing Partner Bold & pepper): 0476 27 18 03, olivier@boldandpepper.be

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.