Klantenmagazine of personeelsmagazine, communicatie in print of digitaal, infografieken of een sobere lay-out, tone of voice of storytelling, reportage of schrijven voor het web, ... Ontdek onze recepten voor een geslaagde communicatie aan de hand van onze succesverhalen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van communicatieprojecten waarmee ons content marketing bureau uitblinkt.

 

Belgian Cycling
Rebranding van Belgian Cycling, nieuwe visuele identiteit, ontwikkeling van efficiënte marketingtools ... Of hoe Bold & pepper de federatie heeft geholpen om zijn communicatie te professionaliseren.
Lapperre
Bold & pepper leverde het swingende concept voor ‘Salsa’, het magazine voor 140.000 (potentiële) klanten van Lapperre, de Belgische marktleider in hooroplossingen, gehoorbescherming en accessoires.
Suzuki BeLux
Dankzij de verjongingskuren in het atelier van Bold & pepper evolueerde Happy Life van Suzuki BeLux van promotionele brochure tot klantenmagazine en uiteindelijk digitale publicatie.
Agentschap voor Buitenlandse Handel
Bold & pepper is het creatieve brein achter de brochures van het Agentschap voor Buitenlandse Handel.
ALDI België
ALDI België heeft met de hulp van Bold & pepper zijn interne communicatie een boost gegeven. We ontwikkelden Vivaldi, een volledig nieuw personeelsmagazine dat de medewerkers samenbrengt.
Belgische Houtconfederatie
Een ledenmagazine dat informeert, inspireert en de communicatie binnen de houtkolom verbetert ... Van redactioneel concept, reportages en redactie tot opmaak en vertalingen.
Belgische Federatie der Brandstoffenhandelaars (Brafco)
Voor Bold & pepper vergt sectorcommunicatie specialisatie, reportages op het terrein, interviews en achtergrondartikels
Eternit
Eterinfo is het personeelsmagazine gemaakt voor en door de actieve en (brug)gepensioneerde medewerkers van Eternit in Kapelle-op-den-Bos en Tisselt. Een blad dat informeert, maar ook inspireert.
Fost Plus
Fost Plus, dat de inzameling en recyclage van huishoudelijke verpakkingen in België organiseert, doet graag een beroep op Bold & pepper voor een extra dosis pit en creativiteit in zijn publicaties.

Het recept voor een geslaagde communicatie?

We vertellen het u graag!
Voorbeelden van content marketing