Header podcast Bold and Pepper Contentmarketing

Wie voelen wil
moet horen

Video killed the radiostar? Vergeet het maar! Want met de podcast hebben diepgaande gesprekken en catchy jingles weer helemaal hun plaats veroverd in hart, ziel en oren van consumenten.
 

Daarom doken wij in de studio. Met 6 gasten die we eerder spraken voor onze krant, The Bold. In onze podcasts laten we geen zintuig onbesproken: horen, zien, voelen, ruiken en proeven – in lijn met onze krant, maar toch totaal anders. Beluister 'm volledig, of degusteer hap per hap. Aan jou de keuze.


Sonia - Horen (1/6)


Sonia Pypaert heeft met Onder Mama’s een van de meest populaire podcasts in Vlaanderen. En wij dus binnenkort ook, want ze is zo sympathiek om haar strategie in deze uitzending te verklappen. Sharing is caring, je weet wel. Nog geen fan van podcasts? Dat is definitief verleden tijd na dit gesprek, want Sonia jongleert met warmte, humor en andere uitstekende argumenten voor het medium.
 


Patrick - Ruiken (2/6)


Geurmarketeer Patrick Castelain heeft het helemaal begrepen: keihard binnenkomen met een boodschap doe je via de neus. In The Bold vertelt hij over geurmarketing in het algemeen, in deze podcast gaat hij de praktische toer op. Want hoe bedenk je in ’s hemelsnaam een geur voor je merk of winkel? Collega Jürgen ontdekt het aan den lijve. Past qua luchtje - weinig verrassend - níet bij hem: vochtige grot. Wat dan wel? Dat ontdek je hieronder!
 


Bruno & Bert - Proeven (3/6)


Bruno Vanspauwen ex-reclamemaker noemen, is onrespectvol: deze wijnminnende marketinggoeroe kan een vliegtuighangar vullen met de prijzen die hij won. Ondanks zijn succes is hij niet alleen een gewone jongen gebleven, ook het schrijven – zijn oorspronkelijke stiel – heeft hij nooit afgezworen. Onze Bert, copywriter en bewonderaar, ging bij hem op de koffie (hij kreeg appelsap) en voelde hem aan de tand over zijn boek ‘Bubbel’. Dat gaat over bubblegum, marketingbellen en creatieve blazers. Goede titel, goed gesprek!
 

Hola pola!

Je bent al halfweg onze playlist. Wat vind je van onze podcasts? Laat het gerust even weten, we zijn benieuwd! Kriebelt het om met ons aan de slag te gaan en je eigen reeks te maken? Dat horen we zelfs nóg liever.


 


Zo, en dan mag je nu terug naar ons luisteren. Veel plezier!


Dorothy & Janne - Voelen (4/6)


KNALLLLLDIIII – Wie de laatste jaren niet onder een steen leefde, kent de slogan wel. Maar wist je dat hun interne communicatie minstens even sterk is? Wie dat wel wist? Wij. Want we maken hun personeelsmagazine! En daar zijn we verdomd fier op. Wij trouwens niet alleen, ook ALDI voelt de samenwerking. Ze stuurden Dorothy Philips om met onze Art Director Janne te praten over de volledige restyling van hun personeelsblad en hoe zoiets verloopt bij een retailreus.


Isabelle & Lander - Zien (5/6)


Wie Geraardsbergen zegt, zegt mattentaarten, Manneken Pis (de enige echte!) en de muur. Die laatste beklimt huisfotograaf Lander samen met communicatieverantwoordelijke Isabelle Renneboog om Saartje te vereeuwigen voor hun stadsmagazine. En jij mag erbij zijn! Hoofdingrediënten van deze podcast zijn enthousiasme, kliks en VEEL ochtendlijk gehijg. Kwestie dat je deze aflevering misschien beter discreet beluistert.

En dan nu ...
en Français!


Adrien - Moi papa (6/6)


Adrien Devyver is een fenomeen aan de andere kant van de taalgrens: presentator, journalist, podcaster – de lijst is schier eindeloos. Collega Robert keuvelde met hem in de taal van Molière over het vaderschap, en vooral over hoe je daar een podcast over maakt. De rien !

Dat was 'm, onze eerste editie van The Bold Podcast! Zin gekregen om samen met ons je schouders onder je eigen podcastproject te zetten?
 

We horen je graag!

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.