raak met
scherpe content
in evolutieve tijden.

content creatie vereist een scherpe aanpak.

In deze snel evoluerende wereld volstaat het niet meer om gewoon éénzijdig content te pushen naar het publiek. Elk raakpunt in de content strategie  moet gebouwd zijn om snel en doeltreffend te kunnen evolueren in een continu veranderend landschap. Daarvoor is nood aan een scherpe, duidelijke en data gedreven aanpak.

 

scherp vanaf de eerste ontmoeting.

De tijd dat de boodschap van een merk enkel door het content of reclamebureau 'gemaakt' werd, is voorbij. Vandaag is alles content. Van de boodschap door de receptioniste aan de telefoon tot de out-of-office reply van de werknemer, van de tekst op de verpakking van producten tot de persoonlijke boodschap van het call center.
 
Bij het bouwen aan een content strategie definiëren wij samen met u een content marketing plan met content formats & KPI’s waarbij de unieke waarden, de kernboodschap en het gevoel, de sweet spot, altijd intact blijven op de meest uiteenlopende dragers. 

Door hier zo vroeg mogelijk in het content proces bij stil te staan, kan een merk scherp worden in zijn content definiëring en zijn content touch points. Laten we snel afspreken. We staan scherp vanaf de eerste ontmoeting om jou te helpen met rake content. 

"Scherpe content 
is een essentiële bouwsteen
in de strategie van bedrijven,
organisaties & steden.
Geen nice to have."

 

Olivier – managing partner

bold and pepper don draper mad men

scherp én authentiek.

Scherpe merken zijn een weerspiegeling van de mensen, het bedrijf en het product waar ze voor staan. Ze komen tot stand door de boodschap tot de essentie te herleiden. Door duidelijke inhoudelijke keuzes te maken. Met veel zorg evolueren ze van content idee tot scherp afgelijnde content formaten.

In een wereld met intense nood aan verdieping, vertellen scherpe merken een uniek en helder verhaal. Ze zijn puur. Alles wat ze vertellen, start vanuit een heldere concept story & blue print, met story lines die intact blijven. Niet dogmatisch, wel pragmatisch, hoe onvoorspelbaar de toekomst ook is.


schiet met scherp. 

Een heldere content strategie brengt jouw unieke verhaal duurzaam tot leven. Het is de hoeksteen van ieder scherp merk. Pak je content strategie vast en schiet scherp. Met rake content. Met minder content ook. Maar vooral, met relevantere content die jouw bedrijf en organisatie laat groeien.

"Boldness is always rewarded"

Roger Sterling, Mad Men

---

"Make it simple, but significant"

Don Draper, Mad Men

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.