CIT BLATON Newsletter

Welkom
CIT BLATON!

Als de Belg een baksteen in de maag heeft, hebben wij er vermoedelijk een paar in onze vingers. Na het tijdschrift en alle afgeleiden die we verzorgen voor bouwduizendpoot CFE, krijgen we nu namelijk ook het vertrouwen van constructiefirma CIT BLATON.

Wat houdt de opdracht in? 900 exemplaren maken van hun 40 bladzijden tellende magazine dat in beide landstalen wordt gepubliceerd (Sorry, Oostkantons). Die parels zijn zowel bedoeld voor het personeel als om promotioneel mee uit te pakken. Je zou voor minder. Na een eerste nauwe samenwerking met Romuald, besloot collega Robert Colard even poolshoogte te nemen.

Robert: Hallo Romuald, al nieuws van de drukker?

Romuald: Hallo Robert. Alles zit op schema, dus geen klachten!

Robert: Ben je tevreden met het eindresultaat? Met andere woorden, zien we je terug voor de volgende editie? 

Romuald: Ja, ik zal je zelfs wat meer werk vooraf geven. Kwestie van een beetje vooruit te lopen op het schema. En zodat ik jou wat meer interviews kan laten doen.

Robert: Oké, geweldig. Hebben we je de hulp kunnen geven waarvoor je kwam aankloppen? 

Romuald: Absoluut! Ik leid het tijdschrift al 4 jaar. Ik deed alles op m’n eentje, behalve het grafisch ontwerpgedeelte. Zo’n twee volle maanden was ik bezig om alle informatie te verzamelen, de foto's ter plaatse te coördineren, interviews af te nemen en artikels te herschrijven. En dan zwijg ik nog over de opvolging van de lay-out.

Robert: Ja, we kennen het klappen van die zweep. Maar heb je je nu kunnen focussen op andere zaken? Dat was ten slotte de reden waarom je ons contacteerde.

 

Romuald: Het vorige nummer heb ik in januari afgeleverd, hoewel het eigenlijk in december klaar moest zijn. Er kwamen andere opdrachten tussen, en ik moest de oplevering met een maand uitstellen. Jammer, want dat was nog nooit gebeurd. Toen heb ik besloten dat het anders moest. Door jou een deel van het werk te geven, hoefde ik me geen zorgen te maken over de deadline begin juli. En dat heeft dus prima geholpen!

Robert: Dat is het belangrijkste voor ons. Heb je iets te zeggen over de manier van werken?

Romuald: Ik heb Bold & pepper ontdekt via een workshop bij VBA. Jullie gaven een lezing over hoe je een redactieplanning maakt en gebruikt. Na een eerste contact en onze samenwerking voor de restyling van het magazine, was ik al zeer tevreden. Het was het juiste moment om verder te gaan en jullie wat artikels te laten schrijven. Het vertrouwen groeide, en onze relatie loopt nu van een leien dakje. Je staat steeds paraat om deadlines te halen. Die beschikbaarheid en flexibiliteit zijn erg belangrijk voor mij. Bovendien dring je me niets op, en voel ik me gehoord als klant... *

[en zo gaat het nog even door]

* Dit telefoontje heeft echt plaatsgevonden. Zin om hetzelfde gesprek te voeren met Robert of een andere collega? Contacteer ons dan!

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.