The Bold genomineerd voor de BOCA Awards

Wint The Bold
een BOCA?

 
We zijn genomineerd voor de BOCA Awards. Say what? De Best of Content Awards prijzen de crème de la crème in contentmarketing. En daar zitten we nu dus lekker tussen. Met niet één, maar twee nominaties: Best Print Cover en Best Print Publication B2B voor onze eigen trots, The Bold.  


Voor wie nog niet vertrouwd is met dé uitgave van het jaar, onze Bold is een heerlijk krantje waarin ons team zich compleet liet gaan om content in al zijn vormen strak te verpakken.

Een p(l)akkende cover

Ook de cover mocht dus ‘apart’ zijn. Een opdracht geschreven op het lijf van collageartiest Sammy Slabbinck. Tussen de internationale tentoonstellingen en albumhoezen voor onder meer Leonard Cohen, zag hij een Bold-cover wel zitten. En wij ook!
 

Over trends in communicatie en een Bold podcast

Maar ook de binnenkant viel in de smaak bij het BOCA-team. The Bold 2022 is een zintuiglijke belevenis; een streling voor de ziel, bijna! Al wie werkt in communicatie of gepassioneerd is door het vak, wordt bediend.

Zo kauwden we onder meer een actueel dossier samen over interne communicatie, met input geleverd door klanten uit de private en publieke sector. Schotelden we trends voor aan culinair recensent Bruno Vanspauwen en geurmarketeer Patrick Castelain. En gaven we tips mee om video’s te maken waar ze in Cannes jaloers op zouden zijn. De kers op de taart? Onze eigen Bold podcast, waarmee we naast print ook audio op het menu zetten.
 
Nu ligt het in handen van de jury, die nog tot eind november naar die mooie cover zal staren. In tussentijd kan jij ook de binnenkant van onze Bold bewonderen.
 
Nu ligt het in handen van de jury, die nog tot eind november naar onze Bold zal staren. In tussentijd kan jij hem gratis aanvragen of downloaden.

Ons leren kennen?
Contacteer ons! 

We gebruiken cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.

We hanteren eveneens analytische en advertentiediensten. Om niet te genieten van deze diensten, klik 'meer informatie'.